preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
11.02.2020.

Poskočno in neomejeno gibanje z novimi New Balance M 850

Hej ljudje! Kljub temu, da je še vedno zima, komaj čakam novo sezono in nove barvne New Balance M 850, ki vam jih bom predstavil v nadaljevanju.

Ko sem jih prvič videl, je bilo, kot da so vse ostale superge izginile. Malo retro ampak še vedno »new school«, navdihnjene od 850 retro Bring back silhuete, z minimalističnim dizajnom in v različnih čudovitih barvah.

 

To je točno to, kar iščem, ko izbiram superge! Verjetno nekateri že veste, da sem profesionalni plesalec. In medtem, ko se moje življenje vrti okrog plesa, imajo superge vedno poseben prostor v mojem srcu.

S plesom sem se začel ukvarjati kot otrok in eden mojih prvih spominov je, ko sem prižgal radio in se začel gibati v ritmu melodije. In zdaj… Zdaj je ples moja strast in življenje. In bolj ko se v ta svet potopiš, več novih stvari odkriješ.

 

Na primer, v breakdance kulturi superge niso nič manj kot ključni element celotnega outfita. In seveda se tudi sam ekstra posvetim izbiri svojega para. Mislim, da ni potrebe, da poudarim kako pomemben je zame občutek udobja. New balance izpolnjujejo vse kriterije zgornjih dveh vidikov.

 

New balance M 850 so lahkotne in udobne ter me ne omejujejo, ampak ravno nasprotno – dajejo mi svobodo in omogočajo gibanje. Mislim, da so superge primerne za vse, ki so čez cel dan aktivni in potrebujejo čevlje, ki jih ne bodo razočarali. Barvna paleta je trendi in sveža, kar omogoča enostavno kombiniranje z različnimi outfiti. Odlične so v kombinaciji z vsakdanjimi oblačili. Velur elementi in odsevni detajli pa v trenutku privabijo poglede na ulici.

 

Moja najljubša stvar pri teh supergah je dizajn različnih elementov in blaga, ki me spominja na valove in vrhove gora. In barvne kombinacije – obstaja nekaj za vsakogar.

Različice barvnih kombinacij lahko najdete v BUZZ trgovinah in na spletu.

Pleši vedno in povsod!

Remi

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki