preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
22.01.2020.

NOVO LETO ZAČNI Z NEW BALANCE

Živjo in dobrodošli v realnosti! Po neštetih praznikih in zabavah smo nazaj v resničnem svetu. Vesela sem, da lahko novo leto začnem s svojo Buzz Crew ekipo in supergami New Balance. Ste že videli nov model? New Balance X Racer so popolni čevlji za to sezono.

Greste na sestanek? Obujte X Racer. Greste na zabavo? Obujte X Racer. Ne veste, kaj bi obuli za sestanek ob kavi? X Racer. Želim poudariti, da jih lahko nosite ob vsaki priložnosti. X Racer so druge superge iz linije X, ki sledijo predhodniku X-90. Ženski model superg X Racer je navdihnil manj poznan jogger model iz devetdesetih, nastala pa je sodobna in elegantna hibridna sihueta. Superge obožujem, saj so moderne, izjemno udobne, dobro oblazinjene, lahke in idealne za cel dan.

AZORB oblazinjenje stopala poveča lastnosti tlačne odpornosti in pomaga pri blaženju močnih pritiskov, seveda pa so hkrati še tako edinstvene in inovativne, da zlahka pritegnejo pozornost in poskrbijo, da te na ulici opazijo. Navdušuje me tudi dejstvo, da so hkrati retro in futuristične. Obuj svoje X Racer superge in novo leto začni z izjemno podporo.

Če se odločiš, da bodo NEW BALANCE X-RACER ženske superge tvoje partnerice v letu 2020, jih lahko najdeš v najbližjih Buzz trgovinah ali na spletu. Z veseljem bi slišala tudi vaša mnenja o tem modelu. Želim vam obilico dobre energije v novem letu.

 

Antonija

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki