preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
25.12.2019.

Fila • retro navdih •

Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!

Med pregledovanjem slike moje matere iz njenih najstniških let, sem naletela na nekaj zelo vpadljivih, nenavadnih kosov oblačil, ampak tudi zelo kul superg. Pogosto sem si sebe predstavljala v podobnih kombinacijah, ampak s supergami drznejših barv. Končno je, kot bi Buzz bral moje misli, prispela popolna kombinacija dizajna iz devetdesetih in današnje drznosti. Ta model navdušuje vse generacije, saj se vsi želijo vrniti v svojo mladost in pogumno nositi retro superge v novi barvi. Edinstven model FILA DISRUPTOR P LOW WMN superg lahko predstavljajo le pogumni in samozvestni in mislim, da si to ravno ti!

Razlog za priljubljenost tega modela je, da združuje sodoben, funkcionalen in retro stil iz devetdesetih. Dokler nisem videla tega FILA para superg, se mi ni niti sanjalo, da bi lahko s čim nadosmetila svoje najljubše Adidas Superstar superge. Rožnata je moja najljubša barva, ki jo je FILA združila z duhom devetdesetih in sedanjostjo, zato ni presenečenje, da gre za pravi hit!

Vse domove v teh dneh napolnjuje praznična evforija, zato bi bile te superge popolno darilo s posebnim sporočilom: ”Bodi enak, bodi poseben, bodi svoboden, bodi samosvoj.“

 

Srečno novo leto in lep pozdrav od @IamIvanaVujosevic

P. S. FILA DISRUPTOR P LOW WMN superge lahko najdete v naših trgovinah in na spletu. Ne zamudite priložnosti in bodite med prvimi lastniki tega modela.

 

@IamIvanaVujosevic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki