preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.10.2019.

Umetnost barv v kulturi superg – Nike Air Max 270 react

Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.

Res je, da smo daleč od Akademije sodobne umetnosti dvajsetega stoletja, a njeni vplivi na umetnost, sociologijo in sodobne tehnologije so še danes vidni pri novih generacijah umetnikov, kot sva Remi in jaz. Najboljša stvar glede novega modela Nike Air Max 270 React je, da so ga navdihnile dejavnosti Akademije. In ta model dokazuje, da sloga in udobja ni potrebno ločevati.

Ravno nasprotno! Gresta z roko v roki. Remi in jaz sva o tem prepričana. On - plesalec, jaz - resnični ljubitelj uličnega sloga, in mislim, da lahko oba trdiva, da navdih za ustvarjanje dobivava od vsepovsod. Ni težko uganiti, da je za naju izgled pomemben del izražanja. In udobje naju spodbuja k iskanju številnih načinov pridobivanja pozornosti na ulici, pločniku, v pisarni ali plesni dvorani.

Mogoče res nisva največja poznavalca različnih umetniških gibanj, a Bauhaus je zagotovo gibanje, s katerim se brez težav poistovetiva, saj se bori proti snobizmu v umetnosti in ekspresiji. Za Remija in zame pa v samoekspresiji ni meja. Ravno zato je Nike Air Max 270 React "Bauhaus" popoln zaveznik na vseh umetniških popotovanjih. Model je popolna kombinacija funkcionalnosti in umetniškega duha v vseh svojih raznolikih interpretacijah. Zahvaljujoč edinstveni silhueti čevlja, so kombinacije oblačil s tem parom obutve provokativne, edinstvene ... tako kot naša ekipa.

Živahne barve zgornjega in mehkega dela podplata Air Max 270 React ponosno počastijo predhodnika, ki je združeval retro elemente s sodobnimi podrobnostmi, kar je Remijeva najljubša stvar na čevljih.

Zame je najpomembnejše to, da superge izgledajo hkrati klasično in futuristično. Ni boljšega načina izražanja kot z izgledom, ki je primeren tako za zabavo kot za poslovni sestanek, ker vem, da moj izgled, ko nosim te superge, ne bo ostal neopažen.

Remi pa v njih vidi popolno priložnost za pritegovanje pozornosti med plesom. Ni važno ali bo kam splezal, iz nečesa skočil ali se vrtel na glavi - z Air Max 270 React supergami, ga bodo ljudje preprosto gledali.

Gibanje je svoboda, izražanje samega sebe je svoboda in Air Max 270 React jo da vsakomur, ki si upa biti del sodobnega gibanja in si želi biti opažen na ulici.

Air Max 270 React lahko najdete na spletu in v Buzz prodajalnah.

Bodite ustvarjalni,

Zvezdi in Remi

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki