preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
02.10.2019.

Nič ni tako retro kot OG

Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.

Gre za gladko osvežitev klasične silhuete, pokrite z belimi do sivimi vzorci. Plasti semiša, usnja in mrežic obogatijo teksturo Air Max 95 LV8 superg, ki je hkrati gladka in sijoča, mehka in organska. Opazili boste tudi prilagodljivo in moderno mrežico, ki je lahka in zračna. Nežno spremembo barv prekinajo vijolični obročki vezalk. Prozorna turkizna Air Max kapsula se povezuje z podrobnostmi enakih barv, ki jih je moč najti po celotnih supergah. Lahka pena, Flex Grooves in vzdržljiva guma na zunanji strani poskrbijo za udoben podplat čez cel dan.

Superge Air Max 95 LV8 so poskus ravnotežja med glasnim in diskretnim in ravno zaradi tega so dobrodošel dodatek k moji zbirki.

Če si želiš svoj par, jih lahko najdeš v Buzz Sneaker Station trgovinah in na spletu. Upam, da uživate v jeseni, za danes bo to vse. Do naslednjič pa vam želim vsega lepega!

 

Pozdrav!

 

El Nino

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki