preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
25.09.2019.

RETRO FUTURE BY PUMA

Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.

Obisk te sobe z arkadnimi igrami me je popeljal nazaj v otroštvo. Vsi 8-bitni zvoki in neonske barve so me navdale z občutkom nostalgije, ki izvrstno povzame ta model superg. Kot je razvidno iz fotografij, so se popolnoma ujemale z barvito atmosfero sobe arkadnih iger. Čeprav kratica RS pomeni Running System, lahko iz izkušenj povem, da so primerne za vsak urbani dogodek. Ne glede na to ali tečete ali pa opravljate vsakdanje obveznosti, kot so šola, pot v mesto ali obisk igralnice, bodo superge Puma RS-X izvrstna izbira.

Puma RS-X superge je navdihnil Running System model iz osemdesetih, zato je kljub moderno-futurističnemu videzu moč čutiti retro pridih. Od drugih modelov se ta še posebej loči zaradi zgornjih mrež pretoka zraka in gumijastega podplata, ki omogoča stabilnost in oprijem ne glede na podlago. Posebnost pa je tudi oblika, pri kateri je od podplata do jezika viden preplet popolnoma ujemajočih se barv, ki prepredajo geometrijske oblike in vzorce na podplatu. Kombinacije futurističnih linij in retro barv so razlog, da je ta model superg originalen, unikaten in izviren.

Izbira mi je bila všeč! Priznati moram, da mi je med drugim ravno ta model prvi pritegnil pozornost, ko sem vstopil v trgovino Buzz.

Do naslednje Buzz zgodbe vas lepo pozdravljam!

AdnanBro

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki