preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravo ime za Air Max 200, superge tako nenavadne, da je, ko jih obuješ, kot da bi posegal po oblačilih iz devetdesetih let.

Naj vam povem – to ni naključje! Njihovo obliko je navdihnil logotip poletnih olimpijskih iger iz Barcelone leta 1992. Seveda je bilo od takrat narejenih mnogo barvnih sprememb in popravkov, ampak Nike ostaja zvest svojemu dizajnu.  Olimpijske igre vključujejo številne športne discipline in tudi Nike Air Max superge so vsestranske. So moj navdih tako za hiphop kot za cheerleading in tudi vas morebiti navdihnejo, da poskusite nekaj novega. Tudi jaz nisem mislila, da bom kdaj splezala na vrhove streh, a ko so mi rekli, da izgledam kot moja najljubša zvezdnica, me ni nič več moglo ustavit.

Najboljša stvar pri Nike Air Max 200 je, da sta osnovni barvi črna in bela, ostale pa le pripomorejo k dejstvu, da jih lahko preprosto kombiniraš s skoraj vsakim kosom oblačila. Opozorjeni ste bili, da vas bodo morda potegnile nazaj v devetdeseta – nisem jih zaman poimenovala »hypebeast«.

Zdaj pa vas puščam, da uživate v udobju in vsestranskosti teh super in vas lepo pozdravljam do naslednjič!

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki