preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
25.07.2019.

Kot Slav superstar

Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)

Prišli so vroči poletni dnevi in z njimi tudi vroči adidas modeli! ”Like a Slav”- od nekdaj sem bil adidas navdušenec. Nikoli nisem imel težav med izbiranjem med adidasom in drugimi znamkami- adidas je bil vedno moja prva izbira. To poletje sem se odločil za adidas Superstar model, ki sem ga pogosto videl, saj ga nosijo vsi, sam pa modela nikoli nisem imel.

 

Zanimivo mi je bilo dejstvo, da je bil model narejen za košarko, ampak ob svojem unikatnem videzu, so ga ljudje ”urbanizirali” in ga naredili v supergo za vsak dan. K urbanizaciji superge je veliko pripomogla tudi hip hop skupina Run D.M.C., ki jih je nosila na svojem koncertu brez vezalk. Model je postal zelo prepoznaven in popularen v medijskem svetu. Kasneje je omenjena skupina celo posnela pesem o Superstarkah z naslovom ”My Adidas”.

Glavna značilnost tega modela je ”lupinasta” prednja stran, ki da supergi retro videz, ki je meni všeč že od nekdaj. Prav zaradi sprednje strani je model postal ikona in je pomembno vplival na svet sneakers kulture. Zaradi tega razloga, ljudje vidijo ta model kot klasiko v adidas svetu.

 

Nekaj časa sem že preživel z mojimi Superstarkami in če sem iskren, nisem naredil napake, da sem jih izbral za to poletje. Superge so lahke in jih lahko kombiniraš prav z vsem kar nosiš. Ni važno ali si v šoli, službi, če hodiš, tečeš ali igraš košarko- ujemale se bodo prav z vsakim stilom in fotografije so odličen dokaz za to! J

Upam, da ste uživali v mojem blog zapisu in želim vam prijetno ter uspešno poletje. Se slišimo ob naslednjem blog zapisu!

 

AdnanBro

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki