preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
29.05.2019.

Nike Air force 1 – From day to night

Živjo sneakers “freaki”! Sem DJ Doncho in to je moj prvi blog zapis za BUZZ. Že nekaj časa sem član BUZZ ekipe in prišel je čas, da se predstavim in povem nekaj o svojih najljubših supergah, Air Force 1. V vsakodnevnem življenju počnem veliko stvari. Ponoči sem DJ, podnevi pa počnem vse ostalo, ker nisem oseba, ki rada počiva.

Moja biografija se začne s klišejem. V glasbeni industriji sem že odkar sem bil otrok. Nad glasbo sem se zares navdušil, ko sem kot otrok šel v klub Yalta in tam videl DJ Radija. Miksal je glasbo in delal trike s ploščami. Ko sem to videl, sem bil v šoku in po 20 minutah sem vedel, da si želim postati DJ. 20 let kasneje sem točno tam, kjer sem si predstavljala takrat.

V istem času sem se tudi zaljubil v Nike. Šport obožujem že od malega in udobne superge so vedno pritegnile mojo pozornost. Na žalost včasih nismo imeli takšne možnosti izbire in nisi moral iti v trgovino in izbrati kar si želel. Kakorkoli, ko sem videl nove Air Force 1 sem takoj vedel, da jih moram imeti.

V najstniških letih sem začel gledati košarko in s časom začel opazovati superge, ki so jih nosili igralci- videl si lahko veliko različnih modelov, vsi pa so imeli nekaj skupnega-bili so izjemni. Takrat nisem imel veliko parov superg in to je razlog, da moram zdaj nadoknaditi. Spomnim se, da sem enkrat ukradel denar staršem, da sem si lahko kupil nov par Nike superg. Mnogo let kasneje, nočem razkriti koliko parov imam, rečem lahko le, da jih imam več kot petdeset.

Še ena stvar, ki se ni spremenila skozi leta pri novih Nike modelih je šarm, ki ga imajo superge- so barvite, udobne in drugačne. Niti ene stvari ni, ki ti ne bi bila všeč pri Air Force 1. So popoln par za poletje in se bodo super ujele z ostalimi pari superg v zbirki.

Všeč so mi značilni elementi v usnju, ki prinesejo podpisni duh Nike-a. Kar je meni najbolj pomembno, je dejstvo, da so neverjetno udobne. Čeprav ne planiram svojih službenih outfitov v naprej, so superge zagotovo zelo pomemben del- kot češnja na vrhu. In prepričan sem, da bo naslednjih nekaj mesecev ta češnja prav gotovo Nike Air Force 1.

To je moj način izražanja brez govorjenja- skozi moje outfite in glasbo, ki jo predvajam. Moje obleke so vedno barvne in odštekane. Tudi sam sem odštekan v eni ali drugi smeri. To, da si DJ ni samo glasba, ampak tudi način, kako se predstavljaš in Air Force 1 bo moj zaveznik pri tem.

Poleg mojega najljubšega para, imam še nekaj parov Air Force superg. Ne samo to, en par je bil prav posebaj narejen zame v BUZZ-u in to je super, ker se tako počutim posebnega in unikatnega.

Uživaj v dobri glasbi, bodi malo nor in vedno nosi udobne superge.

DJ Doncho

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki