preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

To je leto vrnitve v preteklost, svetlih barv in drznih oblik. Svet Sneakerjev se je vrnil k neustrašnemu in ga združil z minimalističnim, premišljenim dizajnom. Adidas je ustvaril popolno simfonijo starih želja z novo tehnologijo, in ko govorimo o NMDju, se niso vzdržali.

Medtem ko hodim po Buzz shopu in se počasi premikam proti delu s tremi črtami, jih vidim kako stojijo, ne na polici, temveč na mostu med dvema dobama, prsti, ki so obrnjeni proti prihodnost in pete, ki se nagibajo k retru. Moja strast do eksperimentiranja in raziskav se je takoj povečala, ko sem zagledal Adidas NMD R1. Takoj sem jih moral kupiti! Malo naprej sem našel tudi ta fenomenalen kapucar, ki se ujema s supergami.

Končno je prišlo sonce in lepo vreme. Dovolj dolgo smo čakali, da nas ogreje in zdaj, ko je tukaj, načrtujem, da ga zasenčim, res zasenčim! NMD so odlične superge za vroče dni. Izdelane so iz neprekinjeno pletenih nogavic, so skoraj nevidne, hkrati pa se popolnoma prilegajo stopalu. Podplat dopolnjujejo dobro znani NMD krogci, narejeni iz EVA pene, ki zagotavljajo stabilnost strukture, kar omogoča neverjetno vrnitev energije, ki jo dobimo z vsakim podplatom, izdelanim s tehnologijo Boost. So lahki in udobni, lahko jih nosim povsod, kamor me popelje moja ustvarjalnost, po ulicah do študija ali v iskanju navdiha za oblikovanje.

Če iščete novi par Adidas NMD R1, imajo moji prijatelji v Buzz trgovinah, zagotovo dobro izbiro za vas. Hvala, ker ste spremljali še eno mojo zgodbo. Veseli me, da lahko z vami delim kar najdem.

Do naslednjič, ostanite divji, ostanite ustvarjalni!

Ciprian Ciulei 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki