preveri najnovejšo ponudbo

Blog
03.11.2022.

New Balance XC-72: Retro-futuristična silhueta za ljubitelje urbanega sloga

Iz ustvarjalne delavnice najbolj znane bostonske blagovne znamke superg za tek prihaja povsem drugačna in nepričakovana retro-futuristična silhueta v pomlajenih barvnih kombinacijah, ki jih bodo ljubitelji urbanega sloga radi nosili to jesen. To je New Balance XC-72, ki ga navdihuje bogata  dediščina in je namenjena tistim, ki so usmerjeni v  prihodnost. Če radi dominirate v vašem slogu in ste vedno korak pred drugimi, so to superge, ki jih ne smete zamuditi.

Poklon najboljšim iz preteklosti ob hkratnem prizadevanju za inovacije in futuristični pristop je bil vedno eden največjih izzivov za tiste, ki ustvarjajo kulturo superg. Nekateri najbolj znani ustvarjalci superg so poskušali z dodajanjem tehnologij in uvajanjem oblikovalskih inovacij oživeti priljubljene retro silhuete,  a le najboljšim je uspelo ustvariti povsem izviren in prepoznaven model, ki bo doživel svetovno priljubljenost, kot je to v primeru New Balance XC-72 superg.

Nekateri najbolj znani modeli NB iz 70-ih so služili kot navdih za oblikovanje teh superg, stara oglaševalska kampanja iz tistega obdobja, imenovana »Three of the Best« pa je ustvarjalce spodbudila, da iz vsakega od teh treh dirkalnih modelov izvlečejo različne elemente in jih združijo v enega, zdaj prepoznavnega XC podplata. Drug, nekoliko nepričakovan vir navdiha je bila avtomobilska industrija, ki je bila daleč pred svojim časom. Proizvodnja športnih avtomobilov se je širila, vse več modelov s futuristično zasnovo in inovativnimi tehnologijami je bilo mogoče videti na trgu. Prav to  je navdihnilo znani slogan – "Športni avto za noge", ki ga je javnosti prvič predstavil model Casablanca x NB XC-72. Nepričakovano so superge doživele svetovno priljubljenost, blagovna znamka pa je oboževalce te retro futuristične silhuete še naprej presenetila s svežimi in presenetljivimi barvnimi kombinacijami.

Poleg bogatih barvnih načinov najbolj privlači hiperbolični videz podplata, bogat z teksturami in dizajnerskimi detajli. Kombinacija različnih vzorcev vlečna, ostrih in zaokroženih robov, kontrastnih barv - podstavek teh superg je popoln v svoji asimetrije. Zgornji del je kombinacija krtačenega usnja in tekstila, s klasičnim vezenjem in vidnim logotipom. Od izbire materialov do zaključnih detajlov in barv - ta model je predstava o vrhunski izdelavi. Odlično se prilega vsem oblačilom - od vsakdanjih in športnih do urbanih.

Superge  XC-72 so bile ustvarjene  za ljubitelje futuristične estetike in navdušence nad supergami, ki stremijo k avtentičnemu slogu izražanja. Na voljo so v Buzz trgovinah in na spletu.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki