preveri najnovejšo ponudbo

Blog
26.10.2022.

"NEW BALANCE" VESOLJE

Hej družba!

Jaz sem, Alexander. Ali kot me pozna večina ljudi, Screamoe - DJ, ustvarjalec vsebin, zbiralec in ogromen ljubimec dobrih, kakovostnih superg.

Z leti sem imel že veliko superg v svojih rokah... hmm... na svojih nogah. Najprej sem se bolj zanašal na videz kot na udobje in vzdržljivost, vendar se je z leti moje mnenje spremenilo in zdaj so edine superge, ki jih imam v lasti, udobne, videti dobro in opravijo test časa. Ena izmed blagovnih znamk, ki po mojem mnenju nedvomno izpolnjuje vse kriterije, je New Balance.

Moj odnos z blagovno znamko se je začel pred nekaj leti, ko sem prvič nosil New Balance 574-pravo klasiko! Konec prejšnjega leta sem svojo zbirko zaključil z novo, prav tako ikonično, New Balance 327 in 237. Enkrat sem si obljubil, da bom naredil vse, da se izvlečem iz mehurčka najljubših blagovnih znamk in poskusim nekaj  drugega. Kdo ve? Morda bom celo prijetno presenečen. In tako je kolekcija mojih superg zrasla s tremi novimi pari iz New Balance-a.

Na začetku tega leta, ko so me vprašali, katera je moja top superga za leto 2021, sem takoj rekel - New Balance BB550. Pred časom, preden sem jih nosil, sem vedel, da je nekaj posebnega v tej košarkarski  silhueti. Ne vem ali je to zaradi tega kako izgleda - retro, preprosto in super elegantno (ali vse hkrati). Ali pa je to dejstvo, da gre za absolutno vse, kar imam v omari. V trenutku, ko sem jih dal na noge sem si rekel "to je moja superga".

Naravno belo usnje, barvne blok ploskve, debelejši jezik in specifična zasnova naredijo New Balance BB550 par za moj vsakodnevni ritem. Kot nekdo, ki preživi velik del vsakdana na nogah med igranjem glasbe, na poti, hiti na sestanek ali fotografira nekje po mestu, mi je pomembno, da so superge, ki sem jih izbral za ta dan resnično udobne. Medtem ko New Balance BB550 ni med najmehkejšimi supergami te znamke, so na pravem mestu zame.

Preprosta in nevsiljiva blagovna znamka modela mu daje prefinjen in klasičen retro videz, ki ga lahko popolnoma kombiniram k vsakdanjim outfitom s kavbojkami in puloverjem, ali pa s trenerko ob vikendih, ko skočim na kavo ali nakupovanje živil, ali z nečim bolj elegantnim, kot so hlače in majica.

Ugodna cena in visoka kakovost sta še dva razloga, da je New Balance BB550 zadah svežega zraka, ki ga  vsi potrebujemo. Vsekakor superge, ki bi jih priporočal komurkoli.

New Balance BB559 in mojo popolno obleko lahko najdete v Buzz trgovinah ali na spletu.

Se vidiva kmalu!

Screamoe

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki