preveri najnovejšo ponudbo

Blog
25.08.2022.

NAZAJ V ŠOLO JE KUL

Čeprav je poletnih počitnic že skoraj konec, to ne pomeni, da je tudi zabave konec – nasprotno, šele začenja se. September je blizu in po razburljivih poletnih dogodivščinah je čas, da se vrnemo v šolo. Zberite svojo ekipo in se pripravite na nove izzive. Naj bo to leto najboljše doslej!

Prvi šolski dan je odlična priložnost za nov začetek zato jo izkoristite. Prepričani smo, da ste pogrešali svojo najljubšo ekipo in komaj čakate, da z njimi delite vse dogodivščine, kar pomeni le eno – čas je za ponovno srečanje na šolskem dvorišču. Čaka vas druženje s prijatelji med poukom, košarkarske tekme na polnem dvorišču, domače naloge in še marsikaj, kar vam bo popestrilo dan. Prepustite se evforiji, ki jo prinaša september, in uživajte v vsakem trenutku. Naj bo to leto bolj zabavno kot kadarkoli prej - premagajte vse izzive skupaj s svojo ekipo, dosegajte še boljše šolske rezultate in ustvarite nove spomine. Ker - Nazaj v šolo je kul. In ne pozabite, da smo vsi ista ekipa!

Kot pred vsakim šolskim začetkom, smo se tudi tokrat potrudili, da je naša šolarska ponudba čim bolj zanimiva. Če ste ljubitelji pristnega in urbanega športnega stila, verjamemo, da boste uživali v modelih znanih blagovnih znamk, ki smo jih pripravili za vas. Čevlji, oblačila in dodatki iz naše Back To School ponudbe zagotavljajo drzne barvne kombinacije in zanimive detajle, ki bodo poudarili vašo uporniško držo in pokazali vašo pogumnost v najboljši luči. Ne pozabite, da smo vsi drugačni - premaknite meje in ne dovolite, da vaš slog ostane stereotipen. Ustvarite svoj Buzz outfit za začetek novega šolskega leta in si drznite pokazati, kako posebni ste.

Poiščite vse, kar potrebujete za jesenske dni, in zablestite s svojo ekipo. Izberite novo, najljubšo jakno, trenirko, superge ali nahrbtnik, v katerega boste spakirali vse, kar potrebujete za aktiven dan. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans in številne druge priznane znamke vam prinašajo pravi navdih pri urbanih, kul outfitih. Najbolj znane silhuete superg, ki so med urbanimi trendseterkami obvezne, oblačila udobnih krojev in prijetnih materialov ter dodatki, ki bodo dopolnili vsako kombinacijo, vas čakajo v trgovinah Buzz, pa tudi na spletu. Preverite ponudbo in izberite svoje favorite za novo šolsko leto.

Želimo vam lep in uspešen začetek!

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki