preveri najnovejšo ponudbo

Blog
06.07.2022.

USTVARI CALI STIL S PUMA CALI DREAM LTH

Hey družba,

Končno je poletje, diši po lipah in podobe zapuščenih tropskih plaž, ikoničnih zabav, funky glasbe in ogromnih festivalov se mi v glavi vrtijo kot videokaseta. Hitro se sprehajam po mestni sceni Sofije v iskanju za novimi čustvi, družbo pa mi delajo čisto nove superge Puma Cali Dream Lth.

Moja izbira se je zgodila v nekaj sekundah. Puma California je dobro znana in priljubljena silhueta iz 80. let. Prvotno so predstavljene kot košarkarski čevlji, a te superge so hitro pridobile legendarni status v ulični kulturi. Kaj določa Puma Cali Dream Lth od ostalih silhuet je način izdelave, od tod tudi ime modela. Svež, klasičen in kar je najpomembneje udoben – model 2018 dobi bolj sproščen in preprostejši videz. To je bila prva stvar, ki mi je bila všeč.

Cali Dream Lth je popolna mešanica neverjetnega udobja in “trendy” vajba. Visok podplat superg in elementi, so izposojeni z urbane scene. Puma Cali Dream Lth je silhueta, ki bi jo vedno izbrala, saj mi nudi svobodo izražanja.

Puma nedvomno posveča pozornost detajlom in slogu za ženske. S svojo klasično silhueto in sproščenim videzom lahko Cali Dream Lth enostavno kombinirate s katerimkoli outftom. Veste, da je moj slog eden od načinov, kako se izražam. Obožujem kontraste, zato sem svoje bele superge združila z čudovito nežno roza obleko Juicy Couture. Za punce, ki iščete bolj eleganten, a funky videz za poletje, vam predstavljam moj drugi outfit z obleko z mojo najljubšo znamko Juicy Couture.

Izberi Cali Dream Lth in moj celotni oufit v trgovinah Buzz ali na spletu .

Akasha

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki