preveri najnovejšo ponudbo

Blog
25.05.2022.

Zabava z Nike Dunk Low

Zdravo družba!

Vračam se z zgodbo o morda najbolj vznemirljivem modelu doslej, gre za Nike Dunk Low, ki so me s svojim videzom in detajli takoj prevzele.

Predvidevam, da niste presenečeni nad izbiro modela, ampak barve. Temu igrivemu, pisanemu paru se enostavno nisem mogla upreti.

Nike Dunk Low so navdihnili legendarni košarkarski modeli in so že več kot 30 let eni najbolj udobnih superg. Prav ta kombinacija elegantnega klasičnega dizajna in udobja jih naredi trenutno najbolj priljubljene superge med športnimi copati.

Ko izbiram superge, običajno izberem modele, ki se ne bodo zlivali z outfiti, bodo pa prvi del outfita, ki ga bo kdo opazil, in te ekstravagantne superge, za katere sem se odločila tokrat, so ravno to! V neštetih podrobnostih so odtisi in teksture tisti, ki jih naredijo posebne. Vso to norost in detajle – safari tisk, žive barve in umetno krzno – uravnotežita bela osnova in enobarvni Swoosh, zato jih ni težko kombinirati z vsakodnevnimi oblačili. Nenavaden videz in lahkotnost jih naredita popolne superge za sončne pomladne dni in različne dnevne aktivnosti.

Če želite izstopati in skočiti iz množice, je to model, ki mora postati del vaše kolekcije. Tokrat sem jih kombinirala z asimetrično Nike majico in spodnjim delom trenirke, na ulicah pa zagotovo nisem ostala neopažena.

Ta model superg Nike Dunk Low in druge barvne kombinacije pa najdete ekskluzivno samo v poslovalnicah Buzz. Uživajte v lepih sončnih dneh in novih kul modelih, ki so prispeli v poslovalnice Buzz in na splet.

Do naslednjega branja,

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki