preveri najnovejšo ponudbo

Blog
12.05.2022.

Urbano, kreativo, unikatno – Nike Air Max delavnica

Ljubljana je bila del kulturno globalnega-dogajanja, kjer je v samem središču potekal dogodek poln doživetij, zabave, kreativnosti in športnega pridiha. V sodelovanju s Tike smo organizirali futuristično, nostalgičen dogodek, kjer se je vse, ampak res čisto vse, vrtelo okoli koničnih superg – Nike Air Max.

Kreativne delavnice, interaktivno dogajanje in hud vajb so v obiskovalcih prebudili ustvarjalno žilico. Za sprostitev umetniške energije je že pred samim vhodom stal Paint Scramble, kjer je vsak obiskovalec izbral barvo, vanjo potopil čopič in jo poškropil po steni - nastala je fantastična kreacija, ki so jo ustvarili vsi obiskovalci skupaj.

Obiskovalci so svoje artistične sposobnosti lahko pokazali v okviru Buzz delavnice, kjer so z barvami in raznimi materiali, barvali legendarne Air Max 90 in 95. Najboljše delo je bilo nagrajeno s po meri, ročno izdelano Tufing preprogo. To so izdelovali v živo, že kar med samim dogodkom.

Nike Air Max foto kotiček je zajel energično vzdušje, vsi pa so lahko ustvarili personalizirano fotografijo svojih superg. Fotokabina je imela veliko dela, saj vzdušja prav gotovo ni manjkalo. Tu smo ujeli tudi vedno simpatične, zvezdniške ljubitelje Air maxa, Klemena Kopino, Evito Čelesnik, Anabel in Janjo Balant, seveda v novih, čisto svežih maxicah.

V Tike kotičku, pod oblaki, so obiskovalci lahko ustvarili lastno barvno kombinacijo na 3D mini modelčku Nike Air Max 1. Kot vedno, pa morajo biti vse dobre stvari tudi dokumentirane in za to je s svojim livestream podcastom poskrbel Overload, kjer je s številimi gosti govoril o zgodovini ikoničnih superg. Za popolno kohezijo vzdušja sta z glasbo poskrbela MihaMih x Diinzo.

Pravi ljubitelji Air Maxa tega dogodka zagotovo niso zamudili, če vam je kaj vseeno preprečilo obisk - brez skrbi, se vidimo drugo leto.

Delček vzdušja si oglej spodaj v galeriji in videu.

Buzz ekipa
 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki