preveri najnovejšo ponudbo

Blog
22.04.2022.

KOLEKCIJA NAPAPIJRI SS22

Izberite svoje potovanje

Ko razmišljate, kako s svojim stilom prevladovati v tej sezoni, ste na pravem mestu. Zdaj je čas, da svoj outfit prenovite s kosi iz nove kolekcije SS22 NAPAPIJRI in svoje spomladanske kombinacije pripeljete do popolnosti.

Navdih za to kolekcijo izvira neposredno iz izvora blagovne znamke NAPAPIJRI, Valle d’Aosta. Njegove barve, narava in življenje na prostem so navdihnjeni z oblačili iz nove kolekcije, ki slavijo vrnitev k naravi, svobodo in mobilnost.

NAPAPIJRI - zavezanost trajnostni modi, oblikovanju in inovacijam

Kolekcija vključuje dinamičen dizajn, vrhunske, trpežne tkanine in inovativne zaključke. Od 100 % recikliranega materiala, serije C2C Gold Certified® Circular, do bombažnih oblačil Supima® – nova kolekcija NAPAPIJRI še naprej podpira zavezanost blagovne znamke trajnostni modi in jo poudarja z oblikovanjem in inovacijami.

Ključna beseda za celotno zbirko je zmogljivost. Od mestnega življenja do gorske avanture kolekcija SS22 prinaša življenjsko udobje in nosljivost s paleto barv, ki jih navdihuje narava – od temno zelene do rožnate in zimsko sive.

Kolekcija NAPAPIJRI združuje uporabna, praktična in aktivna oblačila skozi materiale in detajle – večnamenske, lahke jakne in klasične Cordura® bombažne telovnike, puloverje in majice iz 100 % Supima® bombaža. Z moderno vgrajenimi detajli ta urbana kolekcija upošteva vse možnosti narave kot kraja avanture in odkrivanja, energijski duh pa je kanaliziran tudi v majicah in puloverjih z motivi in ​​potiski, ki jih navdihuje klubska kultura 90. let.

NORTHFAHRER - razvoj ikoničnega sloga NAPAPIJRI Anorak

Kolekcija SS22 prinaša nenavadno inovacijo - NORTHFAHRER, najnovejšo interpretacijo anorakov v ikonični estetiki NAPAPIJRI. Elegantna urbana jakna NORTHFARER dvigne naš stil na višjo raven. Izdelan je iz vrhunskega, izjemno lahkega materiala Cordura® za večnamensko delovanje, je vodoodporen, odporen proti vetru in brez PFC. Jakna NORTHFARER, ki jo navdihujejo korenine NAPAPIJRI, v svojem modnem izrazu nosi obrise Mont Blanca in govori o pristni povezanosti znamke z naravo, raziskovanju in njenem energičnem, pionirskem duhu, hkrati pa se prilega tudi večini urbanih okolij.

Ne pozabimo tudi na najbolj znano jakno NAPAPIJRI RAINFOREST, ki nas to sezono navdušuje s potiskom in klasičnimi različicami, skozi absolutno prevlado detajlov in unikatnega potiska.

Ne glede na to, kako izgleda vsaka posamezna odprava, je kolekcija NAPAPIJRI SS22 tu, da naredi vsak trenutek nepozaben.

Izrazite svoj stil s sodobnimi in brezčasnimi kosi in dodatki NAPAPIJRI v različnih navdihujočih barvah in prepoznavnih dizajnih. S ponudbo NAPAPIJRI iz nove kolekcije SS22 bodite ikona stila in kombinirajte outfite, v katerih se boste počutili urbano in v stilu.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki