preveri najnovejšo ponudbo

Blog
19.04.2022.

NIKE AIR MAX DELAVNICA

Buzzovci, za vas imamo odlično novico – po dveh letih premora dogodkov v živo, bo pozornost v kulturnem središču superg, na globalni ravni, znova prevzel Nike Air Max! Tudi Slovenija bo, 23. 4. del globalnega kultnega dogajanja najbolj priljubljenih športnih superg na svetu, ki dominirajo na ulicah.

Ob obletnici ikoničnih superg vas v osrčju slovenske prestolnice na urbani lokaciji čaka nepozaben dan, s številnimi kreativnimi delavnicami, hudim »vajbom« in kopico Air Max superg. Morda pa prav vi domov odnesete čisto nov par.

 

Kdaj: 23. 4. 2022, od 13h do 20h
Lokacija: Centralna Postaja, Trubarjeva cesta 23, 1000 Ljubljana
Dress code: Obuj svoj najljubši par Nike Air Max!

Pridružite se nam in bodite del globalnega kultnega dogajanja!

 

NIKE AIR MAX celodnevni program delavnic:

- NIKE AIR MAX TUFTING PREPROGE
- PAINT SCRUMBLE
- NIKE AIR MAX FOTO KOTIČEK
- NIKE AIR MAX 3D 
 


Nike Air Max tufting preproge (Powered by Buzz)
V okviru delavnice boste imeli priložnost pokazati svojo ustvarjalnost s poslikavo Air Max superg in oddati svoj edinstven dizajn. Najbolj kreativna silhueta bo nagrajena in zmagovalec bo prejel preprogo Tuffing v njegovem Air Max dizajnu! Za sodelovanje se morate prijaviti.

Prijavi se TUKAJ! Prijave so omejene.

Paint scramble (Powered by Buzz & tike)
Biti ustvarjalen in edinstven je ena izmed najboljših lastnosti. Vsak obiskovalec bo lahko izbral barvo, vanjo potopil čopič in barvo poškropi po steni. Kaj bo nastalo iz tega je zaenkrat še skrivnost. Pssst, vse vam razkrijemo na dogodku, saj ima to zabavno dejanje višnji namen. Mi že komaj čakamo!
 


Nike Air Max foto kotiček (Powered by Buzz & tike)
Fotokabine so vedno izjemen dodatek dogodku, saj zajamejo bistvo dogodka in vzdušja, s čimer nudijo možnost, da ujamete in ohranite trenutek. Tokrat na nekoliko drugačen »Air Max« način, pri katerem sodelujejo Janja Balant, Klemen Kopina, Bit Sever, Evita Čelesnik, Anabel Music, MihaMih, Diinzo.

Vse dodatne informacije najdeš na linku.


Se vidimo! 
Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki