preveri najnovejšo ponudbo

Blog
07.04.2022.

Bodite zmagovalec v modni igri

Obožujete košarko? Preživite noči v čakanju na tekme lige NBA? Imate najljubšo ekipo? Ali pa samo želite, da vsi rečejo: "Vau, kakšen par superg!" ko te pogledajo?

Ne glede na razlog je nakup naših novih modelov odlična stvar. Ne potrebujete razlogov, da bi bili strastni. Potrebujete samo željo. In ko boste videli naše MVP modele, si jih boste zagotovo zaželeli.

Model Pro Leather 75th Anniversary ima izboljšan dizajn z usnjem, mrežasti jezik in podlogo, ki spominja na materiale dresov NBA. Medtem pa SmartFOAM vložek opravi svoje, če se odločite za streljanje obročev. Asimetričen in z barvnimi detajli, ki se nanašajo na najuspešnejše franšize lige NBA v zadnjih desetletjih. Ker spoštujemo tako igro kot modne "igralce".

Želite nekaj še bolj ekspresivnega? Brez skrbi, pripravili smo tudi model Chuck 70 75th Anniversary. Po vzoru izvirnika iz 70. let in izdelan v različnih barvah NBA ekip, ima vsak par retro detajle, pa tudi oznako NBA, ki nedvomno poudarja slavo, ki je navdihnila te superge. In tudi če v njih ne igrate na igrišču, vam bo OrthoLite vložek udobno spremljal tekmo s tribun.

Za tiste najpogumnejše – imamo model Weapon CX 75th Anniversary, ki je bil prvotno izdelan leta 1986 in preoblikovan za praznovanje največje igre na svetu. Poudarjen podplat CX ter lahek in odziven vložek CX sta najnovejša inovacija v tehnologiji udobja in vemo, da se ne boste uprli skušnjavi škripajočega trdega lesa pod vašimi nogami, ko preizkusite ta neverjetni model.

Ne glede na to, kakšna je vaša izbira, je ena stvar gotova – v naših novih modelih boste videti kot zvezda, tako na igrišču kot zunaj njega.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki