preveri najnovejšo ponudbo

Blog
06.04.2022.

VAŠE NAJLJUBŠE SUPERGE NEW BALANCE SO DOBILE SVEŽE BARVE

Hej,

Komaj sem čakala, da se vam vrnem z novo zgodbo. Naj vas na kratko opozorim na zgodbo, kako so nastajale superge New Balance 327; Ko je rekreativni tek v 70. letih postal zelo razširjen, se je merilo za tekaške copate premaknilo z zgolj obstoja na zmogljivost.

Čeprav bi dizajn iz tiste dobe po današnjih standardih veljal za preprosto, to desetletje izstopa kot trenutek, ko so tekaški copati postali svoja vrsta. 327 meče novo luč na sedemdeseta leta kot na čas inovacij, ki so elemente klasičnega dizajna pogumno preoblikovali s popolnoma sodobnim videzom. Z oglato predelavo preverjene silhuete, povečanim podplatom, asimetrično uporabljeno črko znamke 'N' in zaobljenim podplatom, ki ga navdihuje steza, 327 ponuja nič manj kot popolno preoblikovanje tekaške dediščine.

Superge 327 so sestavljene iz koničastega križišča s pretiranim pasjim dizajnom, ki ga navdihujeta modela 320 in 355. Najlonski jezik daje tem supergam izjemno enostavno nošenje. Tako udobne so, da sploh nimaš občutka, da bi jih nosil. Ta svetlo rumena barva spominja na sonce in pomlad. Zato sem jih kombinirala z breskvasto roza puloverjem s kapuco New Balance za zaključek tega outfita.

Vedno sem navdušena nad pomladjo, saj se mi zdi, da je veliko lažje izbrati obleko in nove superge kot v hladnejših mesecih. S prvimi toplimi sončnimi žarki pride do ravnovesja in vemo, da ga potrebujemo zdaj bolj kot kdajkoli prej. Čeprav ima zima svoj čar, navdih med pomladjo vedno črpam iz različnih krajev in tipov ljudi.

New Balance 327 lahko najdete v različnih barvah, ki vas bodo naredile pogumne na ulicah, v trgovinah Buzz ali celo na spletu.

Zelo hitro ti spet pišem,

Iva

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki