preveri najnovejšo ponudbo

Blog
01.04.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER

Velika vrnitev ikone klasičnega sloga

Ljubitelji kulture superg, imamo za vas odlično novico – klasika je spet nazaj. Brezčasne in vsestranske, ikonične športne copate Reebok Classic Leather bodo zaznamovale sezono pomlad/poletje 2022. V morju inovativnosti, potrošništva in minljivih trendov je klasični slog prava osvežitev v svetu mode. Zato menimo, da si ta model zasluži biti v vaši zbirki. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnega stila ali občasno želite preseči svoje meje, s temi supergami zagotovo ne boste zgrešili, saj - klasika je vedno v modi.


Ne govorimo o njeni nesmrtnosti, ampak o vsem, kar zmorejo klasiki kljub nenehnemu sodobnemu napredku. Klasika ni nujno, da je dolgočasna - je navdihujoča, ganljiva, neustavljiva. Popolnoma se prilega skoraj vsakemu slogu, a še vedno ostaja dosledna in pristna. Prav to je to znamko motiviralo, da je začela kampanjo Always Classic in se osredotočila na svoj ikonski model - Reebok Classic Leather.


Obstaja veliko načinov, kako pokazati svojo edinstvenost in klasika je eden izmed njih. Ni vam treba iti daleč - začnite pri sebi, saj lahko ponudite veliko. Bodite to, kar ste, bodite edinstvena klasika. Kampanja Always Classic je bila ustvarjena za praznovanje pionirjev stila, ki želijo pokazati, kaj zanje pomeni biti klasik. To so navdihujoče zgodbe o ljudeh, ki vedno znova premikajo meje sloga in navdihujejo oboževalce, da postanejo pogumni udeleženci sprememb v svetu, ki jih obdaja. Če želimo iti naprej, se moramo učiti iz preteklosti in spodbujati svojo dediščino. Točno to nam sporoča najnovejša kolekcija ikoničnih klasik superg.


Superge Classic Leather so se kot sestavni del zapuščine Reebok premierno predstavile že leta 1983. Če se sprašujete, kaj jih dela posebne, je odgovor v tem, da so čim bolj klasični. Preprosta in skoraj popolna silhueta z zgornjim delom iz najmehkejšega usnja, šivanimi detajli in prepoznavnim logotipom je zasnovana tako, da se enostavno prilagodi vsaki obleki. Ta slavna kolekcija je že desetletja priljubljena med oboževalci po vsem svetu, to sezono pa stopi na oder, poživljena z novimi barvnimi kombinacijami – klasičnimi, seveda. Ko govorimo o pomladnih, sončnih dneh, ne moremo mimo belih superg, saj vsako oblačilno kombinacijo dvignejo na višjo raven. Za ljubitelje zmanjšanega videza so na voljo športni copati Reebok Classic v črni barvi, ki jih boste zlahka prilegali k vsem, kar oblečete.



Ne pozabite to pomlad oživiti svoje sestave superg z vsaj enim parom klasičnih superg, ki jih boste lahko nosili v vsaki prihajajoči sezoni. Modele iz nove kolekcije Reebok Classic Leather lahko najdete v trgovinah Buzz, na voljo pa so tudi na spletu.

Buzz ekipa
 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki