preveri najnovejšo ponudbo

Blog
02.03.2022.

VEDNO POMLADNO IN SVEŽE V NOVIH BUZZ SNEAKER FAVORITIH

Palme, morje, sonce... Si vedel/a, da je morje najlepše spomladi?

Medtem ko skupaj odštevamo zadnje dni zime, je pravi čas, da predstavimo priljubljene spomladanske BUZZ favorite v popolnem okolju. Februarsko sonce nam je omogočilo, da smo v polnem sijaju pokazali vse barve in vzorce novih modelov. Naši - Luka, Jelena, Lana in Andrea pa so komaj čakali, da jih preizkusijo in izrazijo svoje mnenje.

Luka : Kot video kreator, vedno v iskanju viralnega TikTok-a ali reel-a so praktične stvari, kot je udobje vedno na prvem mestu. Mogoče sem pristrasten (sem velik Nike fan) vendar, ko gre za stil, z znamko NIKE ni napake. Marec je mesec modelov Air Max in puhasti, lahki oblaki na popolnoma modrem nebu in mediteranske vibracije so me navdihnile, da se sem se odločil za Air Max klasiko - Nike Air Max 95. S pravo pomladno barvno shemo, ki sega od globoke fantomske vijolične prek sezamskih in turkiznih prehodov, do Kokosovega mleka, pritegnejo vso pozornost in se odlično prilegajo za vse priložnosti. Verjemi mi, da si boš želel/a izmisIiti priložnosti, da jih boš lahko nosil/a. Nenazadnje so te superge z 20% recikliranega materiala postale del NIKE prizadevanj "Move to zero" za zmanjšanje količine odpadkov in ogljičnega odtisa. Ko jih nosim, sem na to še bolj ponosen.

Jelena: Osebna trenerka in bodoča gradbena inženirka - "v meni sta dve", kot pravi priljubljena pesem. Težko je najti kose, ki bi ustrezali mojim potrebam in nenavadnemu življenjskemu slogu. Zato je, kot vedno moja očitna izbira črn ali bel Air Force - klasičen, vsestranski slog, udobje Air - to pri meni ni nič novega. Vendar se tokrat, pa naj gre za pomlad, vonj po morju, osvežujoč topel veter v laseh ali kaj drugega, nisem mogla upreti izdaji Fontanke, ki tako igrivo združuje pastelne in khaki barve ter ohranja resnost in dediščino retro vzdušja, ki je povezan s Forsicami. Hvala Nike-u za obiljo pene React v srednjem podplatu - morda ni vidna, je pa zelo čutna. Moja stopala so mi po več kot 10-urnem delovniku vsekakor hvaležna.

Lana: adidas FORUM obstaja že 38 let in mislim, da je ta tradicija nekaj, kar se resnično čuti. Že ob prvem stiku z bogatim, razkošnim usnjem na vrhu, ko sem jih vzela s police, s klasičnim košarkarskim videzom, masivno platformo, prepredeno z belo nitjo, in minimalnim prelivom elegantne črne, ta model nagovarja generacije in generacije ter pripoveduje svojo zgodbo. In res ima kaj povedati! Kot nekdo, ki je praktično od nekdaj del modne kulture, se ne morem znebiti vtisa, da prav takšna izdaja FORUMA omogoča kultni, evergreen status znamke z deteljico.

Andrea: Legendarna, prepoznavna silhueta, drzna platforma, estetika minimalizma in pazi zdaj - kristali Swarovski®, ki se glede na kot odražajo na različne načine. Kot osebo, ki se ukvarja z oblikovanjem, me je ta pristop presenetil in ravno zato sem se v nove adidas FORUM BOLD zaljubila na prvi pogled in dotik. Namenoma pravim "na dotik", saj kakovost usnjenega zgornjega dela v kombinaciji z luksuznimi kristali resnično daje občutek popolne svobode in samozavesti.

Do naslednjega branja – stay fresh in oglejte si sve nove modele v trgovinah Buzz kot tudi v spletni trgovini, saj je, kot lahko vidite, to obetavna kolekcija.

Se vidimo 3. marca opoldne v Tivatu (Porto Montenegro) na odprtju nove trgovine Buzz!

Lep pozdrav iz Črne gore od razširjene zasedbe Buzz Crew!

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki