preveri najnovejšo ponudbo

Blog
23.02.2022.

Ne morete reči nič proti njim, adidas Forum so sila, vzdržljivost in stil.

Hej, hej!

Živimo v času, v katerem so košarkarske superge najbolj cenjene. Ni važno, koliko ste stari, katerega spola ste, manekenke, starejše od 30 let, našle bodo pot do vaših nog. Očitno je, da ima svet raje ''Jordanke''. Če mi ne verjamete, poskusite iti v trgovino in jih kupiti. Sledijo jim dovolj podobni Nike Dunks, Air Force, ki so tudi prodajne uspešnice (ker je premalo ''Jordank''), ''trendseterke'' obožujejo  New Balance 550 ... Če jih vse opazujete - opazite podobnosti. Vse jih imam rad, vsi so pomembni. Ampak ... Katere košarkarske superge iz 80. let naj izberem?

Odločitev ni niti blizu. adidas Forum v vseh oblikah. Adidas se je odločil pobrskati po svojih arhivih in našel adidas Forum kot svoje največje upanje. Svojo popularnost so gradili na sodelovanju, med katerimi je največje sodelovanje s portoriškim glasbenim zvezdnikom Bad Bunnyjem. Priljubljenost na našem območju so pridobili po sodelovanju BTNS, ki je predvajal različico superg Jugoplastika.

Najboljše od vsega s Forumi?

Osemdeseta so bila čas dominantno visokih loparjev (z nekaj izjemami) - in Forumi so hkrati najmočnejši in najmasovnejši med vsemi zgoraj omenjenimi klasiki iz osemdesetih in zato tudi najbolj trpežni. Danes, če mene vprašate, so to najboljše superge pod 100 eur in za to ceno dobite odlično vrednost. V teh supergah skoraj ne bom igral košarke, so pa odlična izbira za življenjski slog in izgledajo super v vsaki obleki. Lahko jih nosite s trenirko, kavbojkami ali hlačami ... Ne morete zgrešiti.

Večinoma so narejeni iz usnja in v pogovoru s profesionalnimi košarkarji in v sodelovanju s fizioterapevti so ugotovili, da lahko košarkarjem zagotovijo dodatno stabilnost s kosom usnja, oblikovanim v črko X ob strani superg. Morda se ne zdi resna tehnologija, a takrat je bila prava inovacija, danes pa je zaščitni znak Forumov.

Najpogostejši komentar za vse vrste superg je "najudobnejši doslej, kot da hodiš po oblakih". Kdor to pravi za kakršne koli superge iz osemdesetih, nima pojma. Ni veliko tehnologije, ni veliko mehkih materialov, vendar zagotavljajo stabilnost. Moje noge so vajene vrtenja vseh možnih modelov, a košarkarske superge iz osemdesetih so trdne, stabilne in trajne. To je tisto, kar mi je pri Forumih posebej všeč, vidim jih in verjamem, da mi bodo zaradi kvalitete izdelave in izbire materiala zdržali zelo dolgo. Najbolj me navduši, da vidim, kako se bodo usnjeni deli starali skozi leta. Lepo je videti vpliv časa na moje najljubše komade. Čez 10 let bi lahko imel "vintage par" s številnimi spomini, ki bodo povedali mojo zgodbo.

Te, kot tudi številne druge modele adidas superg in oblačilnih kombinacij, lahko najdete v vseh trgovinah Buzz ali pa ostanete na varnem in naročite preko spleta.

Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni,

Franjo.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki