preveri najnovejšo ponudbo

Blog
17.02.2022.

Prenovljen ulični stil, adidas Superstar v glavni vlogi

Pozdravljeni vsi skupaj!

Minilo je že nekaj časa, odkar sem nazadnje podpisal Buzz blog, in iskreno lahko rečem, da sem vas pogrešal! Ves ta čas sem skrbel za svoje osebne projekte v plesu in koreografiji. Kot veste, veliko časa preživim na odru, v plesnem centru in v studiu. Del moje vsakdanje rutine je vožnja med temi tremi lokacijami in za to moram nositi par udobnih superg, ki jih poznam, in elegantno oblačila, ki mi dajejo samozavest.

V break dance sceni so superge, v katerih se počutim udobno in mi pomagajo pri gibanju brez meja, adidas Superstar. V 50ih letih, odkar je izšla prva silhueta, so se spremenili iz košarkarske ikone v ikono ulične in hip-hop kulture. Kaj jih dela tako uspešne in zakaj so zdržale toliko desetletij med zvezdami, s toliko različnimi modnimi valovi? Prvič, ker so si med plesalci ustvarile renome, tako zaradi razcveta uličnega stila kot zaradi dejstva, da so super stabilne in se v njih ne moreš poškodovati. Imajo popoln profil za break dance in freestyle. Pristanki so natančni in oprijem je vrhunski. Zagotovo bi lahko rekel, da je adidas Superstar utelešenje popolnosti.

Pri modelu Superstar mi je najbolj všeč, da jih je mogoče kombinirati s katerim koli kosom oblačil. Če se odločite nositi jakno ali jopico in par jeans ali chino hlač, se črni adidas Superstar odlično poda. Bele pa sem uskladil z bolj urbanim videzom, ki ga sestavljata bel adidas Trefoil Hoodie in črni adidas spodnji del. Prijetno sem bil presenečen nad satenastim videzom in materiali, ki jih adidas uporablja za ta model Superstar, ki so tako prijetni na otip!

Črne in bele adidas Superstar, kot tudi številne druge različice Superstar, lahko najdete v trgovinah BUZZ ali na spletu.

 

Se vidimo naslednjič, srečno!

Bogdan

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki