preveri najnovejšo ponudbo

Blog
09.02.2022.

SONCE, KI GA LAHKO NOSITE

Zdravo družba,

Povedala vam bom nekaj o supergah Puma Mayze, ko pijem jutranjo kavo v mestu, v katerem ne živim, a se počutim kot doma. Danes zjutraj v Kotorju dežuje, barve, ki se spreminjajo v starem mestnem jedru, so vse črne in sive. Zato se zdi, da se ob soncu ljudje spomnijo, da imajo v omari nekaj barve, zato lahko naletite na vijolično ali zeleno. Predvidevam, da je to zato, ker različen čas dneva pri vseh povzroča različna razpoloženja.

Najboljša stvar pri teh supergah Puma Mayze je, da jih boste nosili tako na dežju kot na soncu, saj vam bodo v obeh primerih najprej padle na misel. Z vijoličnim vzorcem, le nekaj zelenih detajlov in končno otroško roza na črni podlagi… No, pripravljeni ste na vsa razpoloženja dneva!

Usnje in čipka, pa kaj? Lahko greste na zabavo in se v njih povzpnete na stene Kotorja. Koliko stvari lahko izpostavite iz svoje omare in rečete, da so tako za zabavo kot za ogled mesta?

Bil je sončen dan, zato sem jih kombinirala z rdečo, olivno zeleno in oranžno, a so vseeno prišle do izraza. Predstavljajte si, koliko pozornosti pritegnejo nekatere preprostejše kombinacije. Za konec naj razložim prednosti materialov iz nubuka in semiša na supergah Mayze – nosiš jih in v Kotorju ne čutiš vlage in nizke temperature. In ja ... v dež se boste zaljubili.

Superge Puma Mayze najdete v trgovinah Buzz in na spletu.

Svoje jutranje uživanje končujem, kmalu se bomo družili.

 

Andrea

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki