preveri najnovejšo ponudbo

Blog
19.01.2022.

Juicy Couture je nazaj!

Pozdravček!

Sem Katja Kolar, po poklicu vizažistka. Življenjska pot in ljubezen do mode, me je pripeljala do velike spremembe pri poklicu in postala sem del zgodbe BUZZ. Sem pripadnica temnejših outfitov, katere popestrim z odbitimi barvami superg. Velikokrat tudi izberem čisto bele superge, za katere vedno skrbim da so popolnoma čiste

Verjetno v začetku 2000ih ni bilo dekleta, ki ni vedela za Juicy Couture. Britney Spears, Jennifer Lopez, Lindsay Lohan in Madonna so ene izmed mnogih slavnih, ki so preživele svoj prosti čas v prepoznavnih trenirkah iz velurja. Osebno mi nobeno ime ne asociira bolj na Juicy Couture , kakor Paris Hilton.

Klasičnemu Juicy napisu iz svetlečih kamenčkov se je pridružil tudi manj vpadljiv a še vedno zapeljiv napis, kot ga vidite na trenirki, ki jo nosim. Spodnji dela trenirke Maya v črni barvi in z vijoličnim napisom lahko kombiniraš z ¨matchy¨ puloverjem Emilia ali pa z jopico Samantha. Tudi v novejši preobleki, me trenirka še vedno spominja na najstniška leta, in še vedno so udobne in še vedno drzne. Naj bo za posedanje na kavču, sprehod po mestu ali kavo s prijateljico – z Juicy trenirko si povsod v modi. 

Pri obutvi je jasno – vedno znova se odločim za Nike. Presenečena sem bila nad udobjem, ki ga nudijo superge Nike Crater Impact. Superge na prvi otip in pogled delujejo trde, vendar se med hojo takoj izkažejo za neverjetno udobne. Nove zunajzemeljske superge so vsaj v 25% svoje teže narejene iz recikliranih materialov. Poleg tega inovativni dizajni zmanjšajo odpadne materiale v primerjavi s klasičnimi modeli – vezen Nike logo, efektivna prekrivanja materialov in seveda Crater penasti podplat. Pena je narejena iz odpadnih materialov, kot so guma, vlakna, usnje in tekstil, mešanica vseh pa zagotavlja unikaten izgled vsake superge posebej.

Superge Nike Crater Impact, ekološke, lahke in v vedno trendi rose barvi najdeš v BUZZ poslovalnicah. Na voljo so tudi v klasični črni z belim podplatom, bež s pisanimi detajli ali v neon rumeni s pastelnimi detajli. Poleg ženskih najdeš tako moške kot tudi otroške modele v različnih barvnih kombinacijah. Definitivno must-have za vse, ki cenijo udobje.

 

Večno trendi Juicy in eko superge Crater Impact ter mnogo drugih artiklov najdeš v svoji najbližji BUZZ poslovalnici ali na spletni strani BUZZ.  

 

Do naslednjič,

Katya

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki