preveri najnovejšo ponudbo

Blog
12.01.2022.

TIMBERLAND 6 PREMIUM – ENI NAJBOLJŠIH ZIMSKIH ČEVLJEV VSEH ČASOV

Živjo,

Za tiste, ki me še ne poznate, moje ime je Simeon in sem del Buzz Sneakers ekipe. Odkar sem bil otrok, sem se ukvarjal z uličnim plesom in moja navdušenost le raste. Ples je moj način izražanja in mi je zelo pomembno, da mi čevlji, ki jih nosim, dajo vrhunsko udobje in stabilnost na vsakem koraku. Moja strast do superg se je začela približno v letu 2014 in mojo kolekcijo večinoma sestavlja Nike, ampak, kot vsak navdušenec nad supergami, sem večji oboževalec klasičnih silhuet. Verjamem, da ti superge lahko dajo svobodo, da sprostiš svojo domišljijo in pokažeš barve svoje pogumne osebnosti. Na moj stil nedvomno vpliva ulična kultura ’90 let. Kakorkoli, zdaj ko se vreme zunaj ohlaja, dobiva moj stil mirnejši in toplejši ulični izgled.

Če bi moral izpostaviti en ''go-to'' kos v zimski sezoni, bi to nedvomno bili ikonični Timberland 6 Premium čevlji. Timberland čevlji so izšli v 1920-ih kot ''popolni čevlji za delovni razred'', ampak so nato, nekaj desetletji kasneje, postale ikona rap in hip-hop skupnosti. Veliko raperjev jih poveličuje v svojih pesmih in jaz lahko varno rečem, da so dosegle svojo slavo. To so najboljši zimski čevlji, ki vam bodo prinesli ogromno toplote in vrhunsko udobje v hladnih dneh. So vzdržni in vodoodporni. Njihov podplat iz trde gume daje odličen oprijem. Klasična barva žita si utrjuje pot v vsako garderobo in dovoljuje, da se z lahkoto ujame v vsak stil. In da vam pokažem, da se Timberland ujame z vsem, sem kombiniral svoje škornje z jakno Norveške znamke Napapijri.

Če sem iskren, sem se le pred kratkim spoznal z znamko Napapijri, ampak sem bil prijetno presenečen o njihovih Rainforest Pocket 1 in Rainforest Winter 2 jaknah. Znamka uspešno kombinira inovacijo, estetiko in funkcionalnost oblikovanja, kar naredi jakno primerno za vsako priložnost. Uspešno ohranjajo telo toplo in so zelo udobne zato, ker omogočajo celotni obseg gibanja, kar je zelo pomembno za plesalca. Pulover je modularen in velik, kar ga naredi praktičnega in zanesljivega med vetrovnimi dnevi. Kar me je najbolj presenetilo so bile stranske zadrge na jakni, ki omogočata, da se jakna z lahkoto obleče in sleče. In kar tako, me lahko vidite v mehkem Napapijri puloverju, ki sem ga dobil v Buzz-u.

Če si navdušenec superg, ki išče udobnost, toploto in funkcionalnost v hladnih dneh, ne odlašaj z obiskom Buzz trgovin ali oddaj svoje naročilo na spletu.

Se vidimo,

Poppin' Simcho

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki