preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blog
22.12.2021.

ADIDAS NIZZA – VEČ LJUBEZNI Z VSAKIM KORAKOM

Pozdravljeni, danes vam želim pisati in predstaviti nov model adidas Nizza Platform superge, ki so me navdušile s svojim krepkim, a old school izgledom. Ko govorimo o njihovem izgledu, ki se zgleduje po košarkarskem stilu 70-ih let, lahko z gotovostjo trdimo, da so glede na prvotno izdajo ostale precej podobne.

Vendarle pa vulkaniziran gumijast podplat naredi veliko razliko, ko gre za udobje, kot tudi sam izgled. In kdo ne mara malo dodatne višine? Čeprav sem se vanje zaljubila na prvi pogled, me je zares kupilo ravno udobje.

V današnjem blogu Nizza Platform sem superge združila z udobnimi adidas pajkicami, črnim puloverjem in adidas telovnikom, ki je dopolnjeval celoten outfit. Izbrala sem model superg v beli barvi, ki močno olajša kombiniranje in daje minimalističen pridih. V trgovinah BUZZ pa lahko najdete tudi modele v drugih barvah. Poleg tega jih rada kombiniram z vsemi vrstami kavbojk in obujam retro stil, na katerem temeljijo.

Če si tudi ti ljubiteljica superg, ki so udobne, old school in funkcionalne, s supergami Nizza zagotovo ne boš zgrešila!

Do naslednjega pisanja ti pošiljam lepe pozdrave!

H.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...