preveri najnovejšo ponudbo

Blog
15.12.2021.

ROZA PUNČKA

Zdravo ekipa! Upam, da ste me pogrešali.

Tokrat sem navdušena nad novo Nike kolekcijo, ki mi je popolnoma spodnesla tla pod nogami. Čeprav je bila težka odločite in po dolgem pregledu artiklov na spletni strani, sem se, prvič, odločila, da bom dala modelu REACT VISION priložnost. Te superge so čista magija! Tako udobni in izstopajoči, z veliko podrobnimi detajli, da vsakič ko jih pogledam, najdem nekaj novega, ki me preseneti. Kombinirate jih lahko z različnimi barvami in v različne stile. Vedno se prestavljam iz športnega k elegantnemu, zato mi je pomembno, da lahko nosi svoje nove najljubše superge ob vsaki priložnosti, brez da moram veliko razmišljati.

Nike dela kar najbolje zna – kombinira dva uspešna modela in tehnologiji. In rezultat je Nike React Vision. Ta iznajdljiva superga vas bo takoj navdušila – od dizajna do udobja. Z Nike React Vision, Nike eksperimentira in se igra z barvami, oblikami in materiali, ki ustvarijo unikater izgled, ki še nikoli ni bil viden na nobeni drugi supergi.

Izstopajoč in priložnostni pulover in trenirka iz Essential kolekciji sta dva izjemna kosa, ki morata biti del vsake garderobe v sezoni, ki prihaja. Dala ti bosta veliko prostora (kar obožujem) in z ogromno udobja, boste definitivno izstopali v množici (predvsem, če izberete barve, ki sem jih izbrala sama). Zaradi mehkega in toplega materiala, se ne morem ločiti od njih.

Jaz sem (seveda) dopolnila svoj izgled s toplo Nike jakno, udobno kapo in torbo, za katero sem sigurna, da lahko vanjo spakirate vse kar potrebujete čez dan. In ko združiš vse to, boš zagotovo dobil zelo udaren outfit.

Tega, in veliko drugih modelov superg in trenirk lahko najdeš v Buzz trgovinah ali jih naročiš online. Do naslednjega srečanja, vam želim veliko zdravja in ljubezni.

Pošiljam vam veliko pozdravov in poljubov,

@ivanavujoseviic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki