preveri najnovejšo ponudbo

Blog
30.11.2021.

NIKE AIR MAX 2021: THE NEXT ERA OF AIR

Čas je, da legendarno silhueto doživite z druge perspektive. Predstavljamo novo generacijo modela Air Max, ki premika meje udobja. To so Nike Air Max 2021, superge, ki bodo zaznamovale prihajajočo sezono. Lahke, udobne in dovršeno oblikovane se bodo prilegale vsakemu outfitu in v sive jesenske dni vnesle zanimive barve.

Najnovejša različica modela se ponovno osredotoča na tehnologijo zraka, a nič manj pozornosti namenja dizajnu, ki je bogat z barvami in detajli. Dinamičen sistem vezalk z zanko na samem vrhu jezička je ''final touch'', ki zaokrožuje zgodbo o inovacijah. Nike je znova potrdil, da še kako zna obuditi svojo dediščino, premikati meje in nas vsakič navduši.

Z uporabo originalne strukture DNK, ki je postala revolucionarna pred več kot 30 leti, Air Max 2021 preusmerja dizajn v prihodnost in nove možnosti. Od prvotnega tekaškega namena do najbolj znanega lifestyle modela, je vsaka naslednja generacija Air Maxa zasnovana tako, da premika meje udobja.

Od leta 1987 in debija prve vidne zračne enote pa vse do danes imajo ljubitelji te silhuete možnost pokukati v strukturo samega podplata in tako povečati svoje dojemanje udobja. V skladu s tem Nike Air Max 2021 ustvarja dvojno stisnjeno zračno enoto, ki je ujeta v vmesnem podplatu in zagotavlja občutek vrhunskega udobja. V kombinaciji z mehko peno je to prava izbira za vse tiste, ki jim je udobje na prvem mestu, ne glede na to, kako daleč gredo.

Usmerjenost v razvoj ekološke ozaveščenosti in prilagajanje proizvodnega procesa sodobnim standardom na področju varovanja okolja sta privedla do pogostejše uporabe trajnostnih materialov, kar je dodaten plus, ko govorimo o tem modelu. Zgornji del je izdelan iz tekstila, ki vsebuje vsaj 20 % recikliranega materiala, kar je še en način, s katerim Nike izkazuje svojo pobudo.

Zasnovane za prihodnost, so Nike Air max 2021 superge, ki jih boste želeli nositi vsako sezono. Stopite korak bližje najnovejšim trendom in uživajte v vrhunski zmogljivosti še danes.

Ta model je na voljo v velikostih za moške, ženske in otroke, najdete pa ga v vseh Buzz trgovinah in na spletu.

 

ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki