preveri najnovejšo ponudbo

Blog
24.11.2021.

Air Force 1 Fontanka – novi val udobja in stila

Živjo.

Moje ime je Veronika in sem del Buzz ekipe. Za Buzz delam že dolgo, vendar se je moja strast do superg razvila že veliko pred tem. Moja kolekcija superg je ena izmed stvari na katero sem najbolj ponosna, saj izraža mojo osebnost in mi omogoča, da zažigam v vsakem outfitu. Še vedno se spomnim navdušenja, ko sem si prvič kupila superge. V tem trenutku, Nike dominira v moji kolekciji, zato je popolnoma naravno zame, da sem zagrabila prvi par Air Force 1 Fontanka iz police.

Nike AIR FORCE 1 je ena izmed najbolj ikoničnih linij v svetu superg. Izšli so v 80-ih in so kmalu postali eni izmed najbolj priljubljenih superg. Tekom let model ni prenehal ohranjati kvalitetne izboljšave oblikovalske tehnologije, kar je vodilo k dolgotrajnemu vplivu na različne subkulture v družbi. Na primer, navdahnjen od rave kulture v St. Petersburgu, je Nike ustvaril Air Force 1 Fontanka, ki predstavlja navidezno sproščeni, večplastni, aestetični odmik od originalnega dizajna.

Air Force 1 Fontanka ti dovoli, da prevzameš novi val udobja in stila. To je zaradi izboljšav v podplatu, ki je narejen z React peno za maksimalno lahkoto in blaženje na vsakem koraku. Dizajn je odločen, polen elementov in detajlov, kjer uporniški duh izstopa. Zgornji del je narejen iz usnja v bež barvi, kar ga naredi popolnega za vsako garderobo.

Preprost retro izgled teh superg mi je dovolil, da jih kombiniram s svojo najljubšo Nike jakno, ki mi prinese ogromno toplote in udobja ob hladnih dnevih. Air Force 1 Fontanka so čevlji, ki so nedvomo dopolnili mojo kolekcijo s sovjim delikatnim retro izgledom, primernim za vsak stil.

Te cool superge najdeš v Buzz trgovinah, kot tudi na spletu.

Do naslednjič,

Ronnie

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki